Cum te pot ajuta gentile sa faci o impresie buna

Shopping-ul reprezintă pentru femei una dintre cele mai plăcute activități ce le poate îmbunătăți sau schimba radical starea și le poate face dependente de aceste senzații pe care le oferă un nou articol în dressing-ul lor. Niciodată nu este prea mult și întotdeauna nu au suficient. Este imposibil să nu fi auzit măcar vreodată o asemenea exprimare din partea unei femei care ”nu știe cu ce să se îmbrace” sau care ”nu are” indiferent de cât de plin este dulapul. Mai mult decât atât, articolele vestimentare nu reprezintă singura lor pasiune și nu doar acestea ocupă spațiul și crează dependență. Pe lângă haine, papuci, femeile iubesc cumpărăturile sau analiza accesoriilor de damă precum: gențile, eșarfele, bijuteriile, ceasurile.

Bijuteriile nu ocupă foarte mult spațiu și pot fi cu ușurință ținute în cutiuțe speciale, dar necesită atenție pentru că pot fi rătăcite sau pierdute Deobicei, cutiile pentru bijuterii au mai multe compartimente pentru a putea fi depozitate atât cercei, inele, cât și brățări sau coliere fără a exista riscul de a se încălci, strica sau de a se deterioria din proprietățile materialului din care sunt confecționate. De asemenea, ele trebuie protejate să nu se zgârie sau atingă de obiecte ce le pot crea defecte pentru a putea fi purtate ori de câte ori este nevoie. Aceste lucruri sunt, însă, bine cunoscute de femei și, deși, păstrează bijuteriile în stare bună, reactualizarea colecției nu cunoaște motive să fie amânată, astfel, ele gândesc chiar pe loc, în magazinele de bijuterii, ținute cu care s-ar putea îmbrăca într-un anumit cadru.

Gențile pot fi, uneori, pentru femei, mai importante decât hainele. Culorile, modelele sau firmele sunt criterii după care acestea își aleg gențile pe care și le achiziționează. Fiecare sunt alese în funcție de detalii semnificative: culorile sunt cele care stabilesc, cel mai mult, dacă o geantă se potrivește cu o vestimentație pentru că acestea sunt cele mai vizibile pentru cei din jur, modelul genții este cea mai subiectivă parte, dar care aparține spectrului de fashion și de a se potrivi contextului creat până la accesorizare, iar firmele sunt alese fie după renumele pe care și-l crează, fie după calitatea materialului și a produsului finit. Alegerea genților se face în funcție de tendințe actuale, de sfaturile profesioniștilor din fashion, dar are și influențe subiecte din partea celei care face selecția. Accesoriile transmit aceste lucruri și crează în mintea celorlalți imagini și impresii pe care persoanele nu doresc să le afișeze: o persoană a cărei vestimentație este nepotrivită, iar accesorizarea distruge cu atât mai mult imaginea de ansamblu, dar care este cunoscută ca o persoană potentă din punct de vedere financiar, va fi considerată fie indolentă, fie i se va pune etichetă de nepriceput în ceea ce înseamnă modă see .

În ceea ce privește costurile în bani ale acestor articole atât de îndrăgite de femei, pot să te lase cu gura căscată și poate chiar să nu înțelegi cum de unele persoane sunt capabile să investească atât de mult în accesorizare. Există circumstanțe atenuante care se oferă unor asemenea decizii pentru că așa cum este valabil oricărui domeniu, ceea ce costă puțin nu este de durată. Valoarea scăzută a unui produs transmite calitățile și propritățile acestuia. Astfel, un produs ieftin va reprezenta un proces tehnic de realizare care nu a implicat costuri prea mari, iar așteptările la durabilitatea în timp a bunului ar trebui să fie minime.

Eșarfele împrospătează ținutele prin culorile, deseori, vii pe care le au și oferă o notă de optimism ținutei. Se apelează, de cele mai multe ori, la eșarfe în nuanțe dinamice tocmai pentru a putea transmite acest mesaj pozitiv al ținutei.

Momentan te putem ajuta cu cateva modele de genti. Arunca o privire:

[porto_product_category view=”products-slider” category=”genti dama”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *