Conditii pentru returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator iar acestea sunt oprite din suma ce urmeaza sa fie rambursata. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre noi. Nu se primesc produse care nu sunt semnalizate ca defecte in cel mult a doua zi de la primirea coletului(se considera ca produsul a fost primit in stare buna ).

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati un Formular de Retur pe care il gasiti in partea de jos a pagini.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin  formularul de retur in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

ATENTIE: In momentul cand se face o cerere prin formularul de returnare produs se trimite automat o solicitare de ridicare colet catre curier la adresa specificata in el, si veti fi contactata de acesta cand este in zona dvs. Timpul de preluare a coletului poate varia intre 24-72 ore de la completarea formularului.

*Ne straduim continuu in a va face cumparaturile si returnarile cat mai usoare cu un sistem cat mai autonom.

Va rugam sa:

– returnati produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva – nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.

– sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.
– in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile lucratoare de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete trimise de dvs. cu plata ramburs.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Cos
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Produse)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories